SINOPSIS

Hiljadite godine pre Hrista, negde u škotskim brdima, „Jednooki“ je mutant ratnik, sa natprirodnom snagom.On je zarobljen i nateran da se, u nekom primitivnom obliku gladijatorskih igra, bori sa ratnicima drugih paganskih plemena. Na taj način pored pružanja zabave, zarađuje novac za njegove vlasnike. Jedinu naklonost oseća od dečaka koji mu svakodnevno donosi hranu. „Jednooki“ ima i dar da, u vizijama koje ga često obuzimaju, predvidi buduće događaje.
Jednom prilikom, uspeva da se oslobodi, osveti se svim pripadnicima plemena koji su ga držali zatočenog, i da se u bekstvo. Uskoro, primećuje da ga prati dečak, koji mu je donosio hranu. „Jednooki“ ga prihvata i njih dvojica zajedno nastavljaju put.
Susreću grupu hrišćana - krstaša, koji su krenuli u Jerusalim, Krstaški rat, da bi olobodili Svetu Zemlju. Dečak i Ratnik odlučuju da im se pridruže i otisnu se brodom na daleko putovanje.
Posle mnogo dana plovidbe obavijene gustom maglom, putnici konačno pristaju na kopno. Ne znaju da to nije obala Svete Zemlje, već severne Amerike i da ih čeka, neprijateljski raspoloženo, indijansko pleme.

Fotografije

Uzdizanje valhaleUzdizanje valhaleUzdizanje valhale

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Egzodus: Bogovi i kraljevi (2014)

    image
    Proslavljeni reditelj Ridli Skot („Gladijator“, „Prometej“) predstavlja nam epsku avanturu „Egzodus: Bogovi i kraljevi“, priču o neustrašivosti jednog čoveka i...
  • Zmajevo srce 5: Osveta (2020)

    image
    Nakon ubojstva njegove obitelji, mladi farmer kreće u epsku potragu za osvetom i stvara neočekivanu vezu s veličanstvenim zmajem.
  • Stargate: The Ark of Truth (2008)

    image
    U potrazi za drevnim artefaktom za koji se nadaju da može pobediti okrutne Orije, ekipa SG-1 saznaje da Oriji spremaju konačni napad na Zemlju, a da njima preti...
  • Poslednji lovac na veštice (2015)

    image
    Vekovima su se cele vojske lovaca na veštice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom sveta, a među njima je bio i Kolder, hrabri ratnik koji je uspeo da...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.