poster

Egzodus: Bogovi i kraljevi

Exodus: Gods and Kings (2014)

dramski, fantazija, akcioni, avanturistički | Ujedinjeno Kraljevstvo, Španija, SAD
Reditelj: Ridley Scott

Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.1/10
(59 glasova)

SINOPSIS

Proslavljeni reditelj Ridli Skot („Gladijator“, „Prometej“) predstavlja nam epsku avanturu „Egzodus: Bogovi i kraljevi“, priču o neustrašivosti jednog čoveka i spremnosti da se suoči sa moćnim carstvom. Koristeći vizuelne efekte i 3D tehnologiju, Skot oživljava priču o prkosnom vođi Mojsiju (Kristijan Bejl) koji ustaje protiv egipatskog faraona Ramzesa (Džoel Edžerton) i predvodi 400.000 robova tokom monumentalnog bega iz Egipta u vreme smrtonosnih epidemija. Intrigantni, avanturistički i živahni likovi pružaju jedinstven teatralan doživljaj. Egzodus iz Egipta je originalna i herojska saga. To je takođe i snažna lična priča prepuna osećanja, suparništva, izdaje i večite potrage za slobodom.

Fotografije

Egzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljeviEgzodus: Bogovi i kraljevi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.