poster

СТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТА

The Pillars of the Earth (2010)

Драма, Историски, Pоманса | Германија, Канада, Обединетото Кралство
Режисер: Sergio Mimica-Gezzan

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Том, Елен и децата доаѓаат до Кингсбриџ, каде сфаќаат дека грижата за бебето на Том ја презеле монасите. Огнот кој го пали Џек ќе ги уништи светостите на Кингсбриџ, што на Том, Алфред и Џек им овозможува да се вселат и да работат на изградбата. Игуменот Филип ги открива тајните на политичката моќ кога ќе се најде меѓу Валеран и махинациите на Хамли. Обвиненијата на Алфред дека Елен е вештерка го потресува Кингсбриџ а судењето го следи Валеран. Вилијам и Волтер ги пречекуваат Алијена и Ричард во заседа и ги напаѓаат, па и двајцата се исплашени.

Слики

СТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАСТОЛБОВИТЕ НА ЗЕМЈАТАStupovi zemlje 01Stupovi zemlje 02Stupovi zemlje 03Stupovi zemlje 04Stupovi zemlje 05

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.