Содржина

Врбањ је највеќе мјесто у унутрашњости отока Хвара. Његов живот везан је уз Староградско поље које скрива богатство маслина, винове лозе и лаванде. Врбањ је везан и уз море преко своје луке Врбоске. Уз пољодјељство и рибарство овај крај има и богату бродоградитељску традицију. Валови исељавања с отока ослабили су демографску слику, но још је упорних оточана који остају на путовима својих предака. И расељених Врбањаца који му се враќају.

Сцеарист:
Уредник: Željkica Lozo
Снимател: Tomislav Trumbetaš

Слики

Откривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: ВрбањОткривамо Хрватску: Врбањ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.