сезона: 1

епизода: 9 - I Want Your Sex

Содржина

Због свирања пјесме Георгеа Мицхаела 'И Wант Yоур Сеx' тијеком одржавања скупштине о апстиненцији у школи, једна је тинејџерка избачена. Поп звијезда, која глуми саму себе затражи Елијев (Јоннy Лее Миллер) правни савјет у име дјевојке. Јордан (Вицтор Гарбер) пристане водити случај заједно с Елијем једва скривајуќи опсесивно обожавање пјевача. Привиѓење мотивира Елија да оде на први спој од прекида зарука, и то с Бетх Келлер (Лаура Бенанти), дјевојком с којом је изгубио невиност и која ќе му открити шокантну тајну о његову брату Натхану (Матт Летсцхер). Таyлор (Натасха Хенстридге) и Матт (Сам Јаегер) зближе се када почну заједно заступати суца, који умире од рака.



У епизодној улози појављује се Георге Мицхаел

Слики

Eli Stone 01Eli Stone 02Eli Stone 03Eli Stone 04Eli Stone 05Eli Stone 06Eli Stone 07Eli Stone 08Eli Stone 09Eli Stone 10Eli Stone 11Eli Stone 12Eli Stone 13Eli Stone 14Eli Stone 15

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.