poster

Украдени живот

Kayıp (2013)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 20

Содржина

Керем се пита је ли му мајка добро и жели да је Хасан назове. Кад Керем почне говорити ствари о смрти свог ујака и Дефне, нехотице привуче Хасанову позорност. Хасан је наговорен да назове Лејлу па јој даје информације о Керемову здрављу. Каже јој да буде опрезна с Муратом јер је Керем видио нешто о њему. Лејла је шокирана кад чује те изјаве и ужурбано одлази у Холдинг. Елмас случајно проналази Керемов изгубљени дневник. Посумња на Кадира и испита га. Фалко назове Мехмета и каже му да су његове мајка и сестра у његовим рукама. Даје Мехмету неколико трагова и жели да их прати. Фалкова задња изјава јест: „Ако пронаѓеш своју мајку и сестру, побиједит ќеш. Ако не успијеш, побиједит ќу ја.

Слики

Украдени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени животУкрадени живот

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.