poster

ЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИ

Zauvijek susjedi (2007)

Комедија | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 2/10

сезона: 1

епизода: 67

Содржина

Кома је пеглом спалио Грофов скупи сако због чега Гроф полуди и заувијек га најури из стана. Кома потражи савјет код Беле и одлучи започети самосталан живот. Бела је Ферди испеглала мајицу и спремила је у ормар. Ферду збуњује та геста и одлучује јој се некако одужити. Сања Ферди случајно сломи сунчане наочале. Сада му је дужна купити нове. Фердо (Љубомир Керекеш) покушава Бели заузврат испеглати њезину мајицу и спали је. Испостави се да је та мајица заправо била Сањина. Гроф се никако не сналази у куќанским пословима и покушава све сусједе навуќи да му помогну средити стан. Кома почиње продавати ствари по куќама и свака продаја претвори се у катастрофу. Гроф начује да је Сања лагала да је мајица њезина, како би изједначила дуг с Фердом због његових наочала. Гроф сада уцјењује цуре тражеќи од њих помоќ у куќи. Кома се увалио у дугове због чега га нападну два хулигана (Хајрудин Линдов, Давор Петриц) на цести. Избија жестока тучњава, а ствар спашава Гроф који се случајно нашао у близини.

Слики

ЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИЗАУВИЈЕК СУСЈЕДИ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.