poster

Др. Бергманн, сеоски лијечник (19): серија

DER LANDARZT 18 (1987)

Драма, Pоманса | Западна Германија, Австрија
Режисер: Hans Werner

сезона: 18

епизода: 4 - серија

Содржина

Становници Деекелсена и даље су сумњичави према новом лијечнику. Сељак Халлинг, након што га је др. Бергманн погрешно сврстао меѓу симуланте, оцрњује га пред својим друштвом у гостионици. Но ако Јан веќ има тешкоќа у послу, приватно му се смијеши среќа. Његов однос с Марен Јантзен поприма све јасније обрисе. Но неочекивано се појављује његова бивша драга, хамбуршка лијечница Цонстанзе Wензел, која га жели поновно освојити, али схваќа да у његову животу веќ постоји друга жена. Цонстанзе му открива да носи његово дијете. Јан не зна што би. Је ли то довољан разлог да се врати својој бившој? Тешка срца упознаје Марен с новонасталим стањем, која то прима наизглед мирно, али дубоко у себи ипак је уздрмана. Јан поступно опажа да се Цонстанзе чудно понаша. Халлингов пријатељ Карстен Сцхенк, који је са женом на одмору код Халлинга, колабира. Јан га успијева стабилизирати и поставити точну дијагнозу, на велико чуѓење клиничког лијечника др. Остерлоха. Њих двојица симпатични су један другом, а сељак Халлинг мора признати да др. Бергманн ипак нешто зна.

Слики

Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.