poster

Vojni advokati

JAG (1995)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 8

епизода: 17

Содржина

Култна америчка драмска серија ЈАГ (Јудге Адвоцате Генерал) на малим екранима провела је точно десет година. У телевизијскм етеру појавила се 1995. године, креирана од стране Доналда П. Беллисариа, познатог ТВ продуцента који је радио на познатим серијама попут Магнума и НЦИС-а. Овај бивши марина створио је од ЈАГ-а серијал какав је управо он желио гледати – узбудљив, драмски напет ТВ програм који је уједно и одавао почаст кодексу маринаца.
Серија ЈАГ пратила је случајеве одвјетника у војсци који су, дјелујуќи у Wасхингтону, радили на случајевима везаним уз Војни суд. Јако често њихови су се случајеви наслањали на стварне догаѓаје, извучене практички из наслова у новинама, попут напада на ратни брод УСС Цоле или спашавање маринца Сцотта О’Градyја обореног у Босни. Првотна замисао продуцента била је направити серију која ќе бити мјешавина Топ Гуна и Мало добрих људи, меѓутим, прва сезона није получила веќи успјех. Након што ју је преузела друга продукцијска куќа 1996. почиње стреловити раст гледаности и популарност која је потакла стварање серије НЦИС. У сљедеќих десет сезона емитирано је чак 227 епизода, а ЈАГ се могао гледати у чак 90 земаља.

Слики

Vojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokatiVojni advokati

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.