Оценка на корисникот: 6/10
(3 гласови)

епизода: 125 - хрватска серија

Содржина

Весна жели Ани поклонити сеансу благослова матернице, али Ана тиме није одушевљена, као ни ритуалом чишќења њихова кармичког односа на којем Весна због грижње савјести инзистира.
Никола је одушевљен вијешќу да чека сина. Но, на Жанино незадовољство, стално је оптереќен послом. Жана му то спочитне, а он јој обеќа да ќе се промијенити. За то вријеме, Петар напокон успије наговорити Младена на партнерство.
Ева и даље глуми жртву па код Нере успије изазвати грижњу савјести јер се спетљала с Младеном. Нера је опет поколебана.
Ката и Звонко настављају сусрете пуне нелагоде. Ивица и Звонко Кати поклањају козметичку столицу коју је Звонко одавно био намијенио Кати. Ката је одушевљена, али не може прихватити поклон, а Звонко не може прихватити њен новац...
Винко не може опростити Ирени што је хтјела продати љетниковац Соњи иза његових леѓа. Ирена је под цијену брака одлучна у намјери да прода љетниковац и врати се у Загреб.

Слики

Златни двориЗлатни двориZlatni dvori 02Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.