poster

Лицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против Адидаса: документарна серија

FACE TO FACE (2014)

Документарец | Франција
Режисер: Martine Delumeau

Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 5 - документарна серија

Содржина

Адидас насупрот Пуме, Адолф Дасслер насупрот Рудолфа Дасслера. Рат измеѓу двојице браќе брзо је из обитељског сукоба прерастао у борбу брандова. Мржња измеѓу двојице браќе распиривала је њихово економско супарништво и обрнуто. Поставили су темеље свјетске спортске индустрије, али и потакнули технолошка истраживања у сврху побољшавања спортске опреме.
Готово 40 година супарници и њихови кланови користили су се лукавством, домишљатошќу и подмуклошќу како би уништили противника. Ниједан догаѓај, од Олимпијских игара до неважних сеоских утакмица, није био имун на супарништво двојице браќе, а спорташи би се често нашли под унакрсном ватром. Носити три црте или Пумину одјеќу значило је припадати клану. Адолф и Рудолф... или Каин и Абел спортске опреме.
Продукција: Георгес Бонопера

Слики

Лицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против АдидасаЛицем у лице: Дасслер и Дасслер: Пума против Адидаса

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.