poster

Кад срце каже да

Porque el amor manda (2012)

Комедија, Драма | Мексико

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 8/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 39

Содржина

Јесúс каже Симóну и Еугенију да је Авон побиједио у добивању цертификата захваљујуќи томе што је искрена твртка те да се могу поздравити са својих милијун песоса. Захтијева да се испричају Аиди јер је изврсна тајница и заслужује поштовање. Елíас долази Цхатити и каже јој да више не може плаќати хотел, да је добио отказ на послу јер се Рогелио потужио на њега. Алма објасни тати да су захваљујуќи Јесúсу побиједили у добивању цертификата, а Себастиáн је пита зашто му је рекла да би га изљубила. Алма одговори да је то само тако рекла јер је била узбуѓења те га пита што је тиме желио реќи јер га добро познаје. Себастиáн јој каже да само жели знати планира ли се и даље удати за Рогелија. Алма му одговори потврдно те каже да не разумије што једна ствар има с другом. Рогелио побјесни кад му Алма каже да је Јесúс дао отказ у Ориóну. Будуќи да су захваљујуќи њему побиједили у добивању цертификата, сматра да заслужује нову шансу и она ќе му је пружити. Рогелио јој каже да нема буџета, а Фернандо им каже да ако Дисцуа Паз остане без посла, одлази и он. Алма каже Рогелију да се то неќе одразити на буџет, али да жели да Јесúс остане радити у Авону. Алма пита Цáрденаса има ли какво слободно мјесто за Јесúса, а кад јој он одговори нијечно, Алма му каже да створи ново радно мјесто јер ќе Јесúс бити њезин особни помоќник те да њој умањи плаќу за износ његове. Моли га да то не спомиње Рогелију. Кад Алма схвати да Цáрденаса занима Јессица, каже му да она није жена за њега и да он заслужује другу врсту жене. Себастиáн каже Рогелију да је био сигуран да се Алми не може свидјети било тко те да иако Јесúс није на његовој разини, ипак је јак супарник те да се мора потрудити. Алма каже Јесúсу да ќе бити њезин особни помоќник. Верóница назове Елíаса да га пита хоќе ли јој се вратити, а Елíас јој одговори да неќе. Верóница му каже да је звала у хотел и да су јој ондје рекли да је напустио собу па је помислила да ќе јој се вратити. Елíас јој одговори да више не може плаќати хотел и да је остао без посла, а Верóница му каже да се може вратити к њима. Увријеѓени Елíас одговори јој да не треба њезино сажаљење. Себастиáн каже Алми да се Рогелију није нимало свидјело што је запослила Јесúса, а Алма му одговори да разумије његову захвалност према Рогелију, но да је Јесúс спасио твртку и одрекао се свога посла, иако то није морао учинити те да га је зато запослила. Себастиáн каже Алми да се боји да ќе упропастити своју будуќност због хира, а Алма захтијева да говори јасније и да јој каже што је поанта његових ријечи. Потврди да се она и даље намјерава удати за Рогелија. Рогелио каже Алми да је случајно сазнао да ќе Јесúс и његова дјевојка провести прву љубавну ноќ.

Слики

Kad srce kaže da 01Kad srce kaže da 02Kad srce kaže da 03Kad srce kaže da 04Kad srce kaže da 05Kad srce kaže da 06Kad srce kaže da 07Kad srce kaže da 08Kad srce kaže da 09Kad srce kaže da 10Kad srce kaže da 11Kad srce kaže da 12

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.