poster

Drvoseče: Moby Dick Strikes

Ax Men (2008)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 4 - Moby Dick Strikes

Содржина

Дубоко у шумама пацифичког сјеверозапада Америке, чврсти и опори људи живе од једног од најопаснијих послова у повијести ... обарању дрвеќа и транспорту трупаца.. Њихова мисија: посјеќи дрво смјештено на падинама које су превише стрме за приступ са стројевима. А то није једноставан задатак. Дрвосјече могу испричати изванредне приче о својем занимању које се мијењало појавом индустрије, показујуќи како је технологија промијенила животе сувремених дрвосјеча, но борба човјека против сила природе остаје иста. Суочени с механичким кваровима и крајње неповољним временом и тереном, њихов је живот у сталном искушењу. Попуцали каблови, откинути трупци и опасни стројеви су меѓу многим опасностима које свакодневно пријете њиховим животима и сигурности. Све и свашта може поќи по злу, а цијена чак и најједноставније погрешке може значити смрт.

Слики

DrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvosečeDrvoseče

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.