сезона: 1

епизода: 70

Содржина

Антхонy каже истражитељу да је сазнао да његова снаха залази у коцкарницу, а он му то никада није рекао, те га отпусти. Истражитељ каже Роберту да је МцГуире открио да му лаже. Роберт мора смислити нешто како га не би отпустили. Марипаз му је постала сметња. Антхонy долази у Áламос и посјеќује Царлоту. Објашњава јој што се доиста догодило измеѓу Ивáна и Марипаз, а гѓа Царлота му каже да би Ивáн требао заборавити Луцíју јер га је она, на сву среќу, заборавила. Антхонy се изненади када види Луцíју, Цамила и Луцрецију која држи дијете. Луцíа му каже да се удала за Цамила и да је Перлита њихова кќи. Антхонy моли Бенита да се распита о Цамилову и Луцијину вјенчању и роѓењу њезине кќери. Бенито каже Антхонyју да је дознао да су се Луцíа и Цамило вјенчали мјесец и пол након одласка из Лос Ангелеса, те да је дијете роѓено шест мјесеци послије, али никад није било у инкубатору. За претпоставити је да је дијете Ивáново. Антхонy га моли да не каже ни ријеч Ивáну. Цамило се сваѓа с Луцíјом јер га је питала је ли му Антхонy рекао нешто о Ивáну, а он јој бијесно одговори како је очито да га још није заборавила.

Према причи Марије Зараттини.

Слики

Моќ судбинеMoć sudbine 01Moć sudbine 03Моќ судбинеMoć sudbine 04Moć sudbine 05Moć sudbine 06Moć sudbine 07Moć sudbine 08Moć sudbine 09Moć sudbine 10Moć sudbine 11Moć sudbine 12

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.