Ивáн Виллагóмез, сиромашни момак скромних коријена, веќ је у раној младости доживио одбаченост, разочарање и пријевару. Након што су му намјестили убојство некога злочинца, није имао избора, те је морао побјеќи у САД. У иноземству је провео 11 година и никада га нису свладали очај и туга. Мукотрпним радом, редом, дисциплином и одлучношќу успио је изградити себе. Након много година одлучује се на повратак у родни Мексико како би затражио што му по закону припада, како би нашао сина и како би осветио мајчину смрт. Неочекивано сусреќе Луцíју Ломелí, љубав која ќе га упознати са "Снагом/Моќи судбине".
Прича почиње повратком четрнаестогодишњег Ивáна и његове мајке Алиције у Ивáново родно мјесто у којему живи његов отац Јуан Јаиме Мондрагóн. Јуан Јаиме је богат и моќан фармер који одбија признати Ивáна, те га одбацује уз пријетње њему и мајци. Ивáнова мајка Алициа запосли се као кухарица у големој куќи обитељи Ломелí Цуриел, у којој живе гѓа Царлота, њезина кќи Луцрециа, Луцрецијин муж Герардо и њихове кќери Марипаз и Луцíа. Ивáн помаже у пословима око куќе и школује се само до своје 19. године јер нема новца за даљње школовање. Кад се осамнаестогодишња Марипаз врати са школовања у иноземству, Ивáн остане задивљен њезином љепотом. Марипаз је неодговорна и неозбиљна дјевојка која заведе Ивáна и убрзо затрудни. Наравно, због тога настане велики скандал, те Луцрециа, Марипазина мајка, пуца од љутње. Одлучи платити неким снажним момцима да претуку Ивáна. Он се покушава обранити, а они му намјесте убојство једнога од нападача, те је Ивáн присиљен на бијег. Кад се врати куќи, остане шокиран након што наѓе мртву мајку.
Обузет тугом и невјерицом, Ивáн вјерује да су за све криви Луцрециа и Јуан Јаиме Мондрагóн. Свјестан је своје немоќи према њима и не преостаје му ништа друго неголи да искуша среќу и илегално оде у САД. Ондје упознаје човјека који ќе постати његов ментор и заштитник: Антхонyја МцГуиреа. Након једанаест година Антхонy га наговори да се пословно врати у Мексико, а успут и да се суочи са својом прошлости.
Ивáн се враќа у Мексико, а ондје га дочекају разна изненаѓења, лажи и тајне, попут оне о синову нестанку након роѓења о којему тобоже ни дан данас нитко ништа не зна. Но највеќе ќе изненаѓење ипак доживјети када му Луцíа, Марипазина млаѓа сестра, призна да је заљубљена у њега од малих ногу. Ивáн никада није ни слутио да би она могла нешто осјеќати према њему јер ју је увијек доживљавао дјевојчицом и добром пријатељицом.
Но, моќ судбине све ќе вратити на своје мјесто и на крају ќе Луцíа помоќи Ивáну да наѓе сина, да врати самопоуздање и понос, те да снажно и достојанствено надиѓе све запреке које му стоје на путу. Заједно ќе открити што је право пријатељство, оданост и приврженост, а на крају ќе их љубав заувијек спојити, захваљујуќи моќи судбине.
Према причи Марије Зараттини

Беше на каналите:

Tring Novelas  3 Plus  HTV1  

Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.