сезона: 2

епизода: 137

Содржина

Након што се помири с Леилом, Луцијан из самилости обустави потјеру за Ларом. Леила се враќа у Крчму и схвати да је Давид побјегао од куќе. Леила у Сплиту лудује од бриге, јер нитко није успио пронаќи њено дијете. Обраќа се Луцијану за помоќ, а он ангажира полицијску потрагу. Иман не жели присуствовати Карменином и Никшином вјенчању, али Кармен је увјери да ќе наќи свога Никшу и поведе ју. Динко се бијесно опија због Леиле и не буде позван на церемонију. Замаскирани човјек упада на вјенчање и жели их истјерати. Сви се запрепасте кад открију да је то Абдулах - жив. Једино Динко не судјелује у њиховој среќи што због Никшиног и Кармениног вјенчања, што због Абудлаховог повратка. И даље очајава због Леиле и, по старом добром обичају, одлучи игнорирати Јаковљеве опаске због тога. Иман и Аисха признају оцу да су продале чајану и не свеопќе одушевљење, Абдулах им на томе не замјери.

Слики

Larin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04ЛАРИН ИЗБОРLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.