poster

Гретини дневници: хумористична драмска серија

Doctor's Diary - Männer sind die beste Medizin (2008)

Комедија | Германија, Австрија

Оценка на корисникот: 9.7/10
(23 гласови)

сезона: 1

епизода: 1 - хумористична драмска серија

Содржина

Докторица Гретцхен Хаасе вриједна је лијечница, али прије свега је жена! Изненада, њезину животну идилу наруши вијест да је заручник вара па се она врати родитељима. Њезина мајка Барбара силно жели удати кќер, док је отац Франз наговара да се посвети каријери. С обзиром да је тешко удати се без младожење, Гретцхен одлучи остварити пословну каријеру коју је у посљедње вријеме занемарила због љубави. Несебична и шармантна Гретцхен пролази свој први изазов на кирургији, али се неќе снаќи у новој ситуацији – љубавном трокуту измеѓу бившег дечка, сада главног шефа кирургије, др. Марца Меиера и гинеколога, др. Мехдија Каана!

Слики

Gretini dnevnici 01Gretini dnevnici 02Gretini dnevnici 03Gretini dnevnici 04Gretini dnevnici 05Gretini dnevnici 06Gretini dnevnici 07Gretini dnevnici 08Gretini dnevnici 09Gretini dnevnici 10Gretini dnevnici 11Gretini dnevnici 12Gretini dnevnici 13Gretini dnevnici 14Gretini dnevnici 15

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.