сезона: 2

епизода: 16

Содржина

Обзиром да је Тончију све лошије, Јаков се одлучи на опасан изрон. Лари даје половичне информације јер не жели да се боји. Јаков је пресретан кад чује да је Лара можда трудна те му то даје додатни потицај. Јаков се спушта у дубине, али доживљава несреќу. Истодобно, Далиа креќе с тровањем Ларе која ништа не слути. Лара признаје Далији како слути да је трудна, што још више подјарива Далијин бијес.Нела се ипак не може присилити на секс са Шимуном. Открива му да је Тончи болестан но Шимуна то уопќе не дира. Нела је у емотивном расулу те тјеши своју дјецу. Нела се опрашта с Тончијем, несвјесна да их Шимун гледа. Тончију је све лошије и цијела његова обитељ пати.

Слики

Larin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04ЛАРИН ИЗБОРLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.