Unser Charly

Unser Charly (aka Our Charly) V. (2000)

Комедија | Германија
Режисер: Gudrun Scheerer

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 5

епизода: 2

Содржина

Берлински ветеринар, доктор Пхилип Мартин живи са супругом Мицхаелом, коју је упознао тијеком путовања у Африку, и двоје дјеце, Оливером и Сандром. Но обитељ се брине о још једном, почасном члану - чимпанзи Цхарлyју. Он је у њиховом дому завршио сасвим случајно. Наиме, једнога дана у шетњи пред Оливером и Сандром се створио мајмунчиќ. С обзиром на то да им је отац ветеринар, логично је било да мајмуна поведу са собом куќи. Родитељи су, наравно, пристали удомити изгубљену чимпанзу и на опќе весеље Цхарлy је убрзо постао миљеник обитељи и равноправни члан Мартинових.
Идилу убрзо нарушава смрт доктора Пхилипа Мартина који је страдао у баварским Алпама. Његову ветеринарску амбуланту преузима доктор Маx Хеннинг који након неког времена постане и други супруг бивше госпоѓе Мартин. Ускоро у њихове животе улази и Андреа, Маxова двадесетогодишња кќер.
Серија је одлично прихваќена у Њемачкој, чему у прилог иде и чињеница да је снимљено чак шеснаест сезона, веќина на идиличном језеру Wаннсее смјештеном југозападно од Берлина.

Слики

Unser CharlyUnser CharlyUnser Charly

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.