poster

Полицајци гуштери

Rookie Blue (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 4

епизода: 3

Содржина

За Андy МцНаллy – новакињу у центру 15. Одјела – тешко је управљати каотичним полицијским свијетом, једнако као и комплицираним љубавним животом. Чињеница да јој је отац пропали бивши полицајац није јој нимало помогла, но успјела је изаќи из несретне сјене свога оца и створити властити пут. Како открива – када помијешаш каос романтичних веза, одвојеност од обитељи и притисак с којим се суочавају новаци у плавом братству и сестрињству – добијеш свијет у којем се опасност, секс и високи удио драме испреплиќе с природом полицијског посла.

Слики

Полицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштериПолицајци гуштери

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.