poster

Zlatna groznica: Zlato iz rečnih brzaka

End Of The Rainbow (2019)

Режисер: Tom Lowry

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 9

Содржина

Дубоко у срцу аљашке дивљине крије се злато, али пронаќи га могу само они који су довољно одважни да се прихвате тог опасног и прљавог посла. У овој серији миљеници публике, Дакота Фред и Дустин Хурт, излазе из оквира уобичајене потраге за златом, прихваќају се још опасније, но потенцијално и још уносније врсте рударства. Копат ќе испод ледених ријечних брзака и дословно рискирати своје животе у борби с хладноќом и леденим бујицама. Како би уопќе саставили тим неустрашивих ронилаца, планинара и оператера стројевима, прво морају придобити инвеститора Тодда Хоффмана да подржи њихов пројект потраге за златом тамо гдје га се нитко никада није усудио тражити. Они прате извор злата у ријеци која води у планине и напуштене рударске постаје, а морат ќе заронити у ријечне брзаце и опасне ријечне базене, који су до недавно били недоступни. Како би дошли до мјеста искапања трагачи за златом сваког дана помоќу зиплинеа прелазе изнад 122 метра високог кањона, и то заједно с опремом. Да ствар буде боља, њихов је камп дубоко у земљи медвједа, а прошле године док су рударили гризлији су га потпуно уништили. Потрага за златом тежак је посао и никад се не зна тко ќе у њему бити успјешан, а још када у екипи имате и почетнике, питање је исплати ли се уопќе излагати таквој опасности.

Слики

Zlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzakaZlatna groznica: Zlato iz rečnih brzaka

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.