Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 19 - документарна серија

Содржина

Припреме за долазак у Бразил почеле су насред оцеана кратким течајем како направити цаипиринцху, убитачан и најбољи коктел Бразила. У Рио де Јанеиро Чигра је стигла неколико дана након завршетка карневала и одласка Волво оцеан регате. Град свакако треба видјети, али Бразил се пуно боље доживи у Салвадору. Најцрнији град те големе земље, јер је најближи Африци, има све - добру марину, укусну храну, луду глазбу и прекрасне жене. Чигра је у њему други пут и увијек с напором одвеже конопе и отплови. Овај пут по ноќи, а у смјеру оточиќа Ферннандо де Норонха. Некада је био затвор, а данас ексклузивна туристичка дестинација на којој паметне власти не допуштају да на дан борави више од 500 туриста.

Слики

Чигром око свијета: Обалом БразилаЧигром око свијета: Обалом БразилаЧигром око свијета: Обалом БразилаЧигром око свијета: Обалом БразилаЧигром око свијета: Обалом Бразила

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.