Оценка на корисникот: 8.5/10
(2 гласови)

сезона: 8

епизода: 4 - документарна серија

Содржина

Простируќи се измеѓу обале Црвенога мора и централне Африке, Судан је проживио драматичну, узбудљиву и, нажалост, недовољно познату повијест.
Лица, културе и крајолици нижу се уздуж Нила, прехрањујуќе оси која пролази кроз читаву земљу и представља јој основни извор природног богатства. Након вишегодишњег граѓанског рата земља се одлучно буди и посјетитељима открива блага укопана у пијесак Нубијске пустиње, регије на сјеверу државе која је дуго била у сјени Египта.
Тисуќљетна повијест ове афро-арапске државе, њезино неуспоредиво културно благо и легендарна гостољубивост њезиних становника гарантирају путовање препуно лијепих откриќа.

Слики

Свјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустињеСвјетски бисери: Судан, измеѓу Нила и пустиње

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.