poster

Uštedeti kupujući

Extreme Couponing (2011)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Ловци на акције фасцинирајуќа је, но у исто вријеме и забрињавајуќа емисија о људима чије узбуѓење се скрива у скупљању и кориштењу купона. Особе које упознајемо кроз 12 наставака овисници су о купонима који мисле како ќе управо тим путем уштедити што је више могуќе. За неке људе ово није само начин уштеде, веќ им је то начин живота.
Ти људи дијеле невјеројатне приче и откривају савјете како пронаќи најбоље понуде на тржишту. У прилици смо видјети њихове шокантне залихе робе, које све вјештине за куповину посједују те свједочити како неки од њих користе своје купоне за помоќ локалним заједницама. Ови овисници о купонима купују готово све, од намирница, намјештаја, одјевних предмета па све до ствари за уреѓење куќе.
Преко купона новац не штеде само они који га немају довољно, веќ се тим начином служе и особе које од уштеде преко купона уплаќују годишње одморе и путовања. Неки иду до екстремних граница уштеде па не купују новине у којима се купони налазе, него до њих долазе путем рециклажних дворишта.

Слики

Uštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujućiUštedeti kupujući

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.