poster

Der kleine Drache Kokosnuss

Der kleine Drache Kokosnuss (2015)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 26

Содржина

Ватрени змај Кокос, змај гурман по имену Оскар и дикобраз Матилда увијек су спремни на пустоловине! Успркос томе што је сватко од њих црна овца на Змајском отоку (Кокос има потешкоќа с летењем, Оскар је једини вегетаријанац у обитељи, а Матилди веќ довољно муке задаје то што је дикобраз који живи на отоку змајева), ипак успијевају ријешити све проблеме с којима се суоче, притом стјечуќи и нове пријатеље. Својом знатижељом и тимским радом, спајају мостове меѓу најразличитијим змајским врстама и неуморно се залажу за пријатељство и толеранцију. Понекад се тешко уплитати у животе одраслих, али Кокос и његови пријатељи увијек пронаѓу начин. Премда су посве малени, оличење су велике храбрости. Ови малишани доказују да и најмањи понекад могу бити највеќи!
Телевизијску серију, темељену на лику из популарних дјечјих сликовница, која је диљем свијета продана у више од шест милијуна примјерака, продуцирала је филмска продукцијска куќа из Мüнцхена, Цалигари Филм, која нам је донијела и успјешан кино-хит, Мали змај Кокос.

Слики

Der kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache KokosnussDer kleine Drache Kokosnuss

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.