poster

Inspektor Montalbano

Il commissario Montalbano (1999)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 14

епизода: 36

Содржина

Серија о Монталбану настала је према криминалистичким романима талијанског писца Андреа Цамиллерија, уједно и косценариста. Захваљујуќи врсним глумцима и сјајној продукцији, аутори су сликовите просторе сицилијанског градиќа испунили још сликовитијим ликовима локалних полицајаца, гостионичара, мафијаша... У свему томе не мањка ни лепршаве духовитости, хране, вина и љубавних зачина, а у позадини се негдје увијек назире и сјена мафије.
Интригантан криминалистички серијал Инспектор Монталбано темељи се на роману популарног талијанског писца и сценариста Андрее Цамиллерија. ТВ-адаптација Монталбанових авантура са савршено одабраним Луцом Зингареттијем у главној улози имала је инстант-успјех од прве епизоде. Слиједе неки од елемената који овај криминалистички серијал чине једним од најбољих производа сувремене талијанске прозе: локација серијала (сунчана сицилијанска покрајина Рагуса са својом прекрасном околицом и морем), квалитетна режија, фотографија и глума, али највише од свега Монталбан који је у рату против идеала своје професије, предан својој лијепој дјевојци Лигурији с којом има везу на даљину, стално флертује с врхунском заводницом, а посебну љубав осјеќа према сицилијанској кухињи.

Слики

Inspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor MontalbanoInspektor Montalbano

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.