poster

Američki skupljači

American Pickers (2011)

Режисер: Keshia Coe, Anthony Mastanduno

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 10

Содржина

У продукцији А&Е Нетwоркса, оригинално се на Хисторyју приказује, уз „Залагаоницу“, вјеројатно најбољи схоw на том каналу, што значи да се ради о једном од бољих реалитy програма тога типа на свијету. Забаван и едукативан, занимљив и симпатичан, „Амерички сакупљачи“ права је емисија за оне који се надају да могу увијек меѓу хрпом одбачених и заборављених ствари пронаќи право мало богатство – био то неки знак култних радњи из 50-их, оквир мотора или бицикла, ријетка лампа, лименка уља, плакат или било који други антикни предмет који ќе заинтересирати колекционаре и људе који воле умјетнине.
И док Мике и Франк у свом комбију путују Америком и посјеќују разна складишта или пак разним стварима затрпана дворишта, Даниелле из сједишта, тј. дуќана, проналази потенцијалне продаваче и усмјерује Микеа и Франка. Када они стигну до локација, цјенкање око продаје је увијек обавезно, но понуде не проѓу увијек успјешно јер се људи тешко одвајају од ствари, понекад због сентименталних разлога, а понекад јер је разлика од оног што се нуди и потражује једноставно превелика. Но када је купња готова, Мике и Франк укрцат ќе предмет и одвести га на рестаурацију те онда у продају у своју трговину!

Слики

Američki skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljačiAmerički skupljači

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.