сезона: 1

епизода: 10 - O Mother, Where Art Thou?

Содржина

Тајлер Хоуклин и Елизабет Талок се појављују у улогама најпознатијег суперхероја на свету и најпознатије новинарке из стрипа, који се суочавају са свим стресом, притисцима и проблемима запослених родитеља у данашњем друштву.
Након вишегодишњег суочавања са мегаломанијакалним суперзликовцима, чудовиштима која изазивају хаос у Метрополису и ванземаљским нападачима који желе да избришу људску расу, најпознатији суперхерој на свету, Човек од челика – познат и као Кларк Кент (Тајлер Хоуклин) – и најпознатија новинарка из стрипа, Лоис Лејн (Елизабет Талок), суочавају се са највеќим изазовом до сада – свим стресом, притисцима и проблемима запослених родитеља у данашњем друштву. И поред довољно захтевног посла подизања двојице дечака, Кларк и Лоис размишљају о томе да ли ќе њихови синови, Џонатан (Џордан Елсас) и Џордан (Александер Гарфин), испољити очеве криптонске супермоќи током одрастања.

Слики

Supermen i LoisSupermen i LoisSupermen i LoisSupermen i LoisSupermen i LoisSupermen i LoisSupermen i Lois

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.