poster

НАЈБОЉЕ ГОДИНЕ

Najbolje godine (2009)

Комедија, Драма | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 30

Содржина

Ѓука (Велимир Чокљат) је бијесан, јер је Злата (Јасна Одорчиќ) поднијела захтјев за развод. Лале (Љубомир Керекеш) се труди око Злате коју мучи привлачност према Ѓуки. Лорени (Катарина Радивојевиќ) долазе честитари и она побјесни на Тому (Амар Буквиќ), јер се излануо да је трудна. Божо (Жарко Поточњак) води Споменку ван и покуша је пољубити. Корана (Петра Цицвариќ) жели направити све како би удобровољила Туну (Енес Вејзовиќ). Томо (Амар Буквиќ) се напије и части све ракијама испред дуќана. Ранко (Јанко Поповиќ Волариќ) жели показати Марти (Искра Јирсак) да се не боји излазити с њом, па ју води на спој. Лале (Љубомир Керекеш) проводи свој план – шверцат ќе ракију и сандуке. Ѓука жели забранити Сашки да точи алкохол, али безуспјешно.

Слики

НАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.