сезона: 1

епизода: 53

Содржина

Након што Модесто прекине везу како га полиција не би лоцирала, Естер и Доминго умиру од страха да ќе убити њихова сина. За то вријеме Самуел на улици лежи без свијести и два пролазника приѓу да му помогну, ускоро стиже хитна помоќ. Наредник Роблес сумња да је нетко у радионици шпијун, али Нелсон тврди да вјерује свим својим запосленицима. Модесто тражи пет милијуна песоса и оклопно возило у замјену за Самуела. Самуела је среќом тијеком бијега метак само окрзнуо и он може разговарати са својим родитељима и помоќи нареднику да наѓе Модеста. Рицардо изведе Андреу у ресторан на ручак, она је одушевљена, али послије схвати да је он само возач и на крају сама плаќа своје јело. Јиммy обавијести Модеста да су га лоцирали па он побјегне са својим људима. Наредник Роблес жури се да га ухити, али Модеста више нема, што потврди његове сумње. Адолфо има готове документе којима ќе оптужити Хорација те Ернесто припрема документе како би послије продао твртку. Сви су одушевљени јер се Самуел вратио здрав и читав. Роса ќе провести неколико дана у Нелсоновој куќи како би била сигурна од Модеста, али се он побуни због новца који ќе потрошити. Нелсон нападне Гину и она му призна да је послала фотографије Елени. Педро опет мора зауставити Гинине насртаје, каже јој да осјеќа привлачност према њој, али је не воли. Ницо моли Ернеста да га одведе Исабел, треба њезину слику за домаќу задаќу и Ернесто обеќа да ќе потражити слику у куќи.

Слики

Дајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти живот

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.