сезона: 1

епизода: 54

Содржина

Јиммy не зна што да учини када га Ернесто затражи да убије Педра, али одлучи кад му он каже да ќе му платити колико не може ни сањати. Мóница силно жели имати дијете, али јој Хорацио објасни да није намјеравао постати отац због своје доби. Андреу заинтригирају поруке које јој наводно шаље Нелсон па пристане на спој. Роса се под сваку цијену покушава помирити са Самуелом, али он јој јасно каже да је више не воли. Јиммy јави Модесту да полицијска возила чувају радионицу па овај одлази у другу државу док се ствари не примире уз обеќање да ќе се осветити Роси и Самуелу. Ернесто каже Елени да је Исабел спалила све њихове обитељске фотографије осим двије које јој да за Ницолáсов школски пројект. Гина и Педро сретну Елену и Ницолáса, она објасни Ницу да му је она супруга и дјечак пита хоќе ли имати дијете и како ќе га назвати. Агустíн неуспјешно покушава наговорити Нелсона да изаѓе с Андреом и сад не зна како да се извуче из помутње коју је направио. Дјечак пита Ернеста је ли и он посвојен јер се не сјеќа својих родитеља па му Елена објашњава генетику. Елена и Ницолáс посјете Исабел у старачком дому. Кад Јиммy види да среѓују аутомобил за натјецање, планира покварити кочнице како би Педро погинуо кад буде тестирао аутомобил при пуној брзини. Ернесто одлучи оптужити Хорација за пријевару ако Елена буде устрајала на разводу.

Слики

Дајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти живот

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.