poster

Декодирани богатства

Treasures Decoded (2013)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Откријте шест од највеќих свјетских блага од којих свако скрива невјеројатну тајну, а све су до данас остале неоткривене. Екипа знанственика истражује шест блага старог вијека: Велику пирамиду, главе с Ускршњег отока, Нефертитино попрсје, брод Црнобрадог, Завјетни ковчег и Свето копље. Сваки од тих предмета пажљиво ќе истражити стручњаци служеќи се низом нових техника, укључујуќи и најновија форензичка испитивања, што ќе напокон открити истину о њима. Снимајуќи с археолозима, повјесничарима, учењацима и знанственицима, учинили смо све што је у нашој моќи да бисмо дошли до одговора. Истражите повијест и могуќе посљедице откривања фасцинантне истине о сваком благу које проучавамо у овој новој серији.

Слики

Декодирани богатстваДекодирани богатстваBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC Studios

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.