„Без страха и цензуре“, серијал посвеќен проблемима студената у БиХ. Серијал од 57 емисија продуцира ТВ1 у сарадњи са универзитетима и удружењима студената из цијеле БиХ, а гости емисија су како студенти, тако и представници академске заједнице, невладиних организација, ресорних министарстава и представника бх. органа власти од којих се очекује активно рјешавање проблема студентске популације.
Након сваке емисије ТВ1 у форми писма шаље надлежнима захтјеве студената. У писмима су истакнуте главне поруке, дефинирани проблеми и предложена рјешења, а у емисијама се јавно именују сви који се оглуше на достављени захтјев. Након што се у првом циклусу серијала обраде све планиране теме, у другом циклусу се о тим темама поново говори, односно утврѓује да ли је проблем ријешен, зашто није ријешен, ко опструира рјешавање... Укратко, истраживање и анимирање јавности, власти, студентских организација, управе факултета и универзитета, не престаје док се проблем не ријеши.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.