Од зида до зида

Od zida do zida (2013)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Хтјели то или не, људи су окружени зидовима, на својим радним мјестима, у својим домовима, у теретани, кафиќима… Магазин 'Од зида до зида' бави се културом становања и живљења унутар и изван зидова свога дома.

Уредник и водитељ емисије Олег Wеисз бацио се на уреѓивање новог магазина с жељом да помогне гледатељима њихов простор учинити љепшим и угоднијим за живот те им кроз конкретне примјере уреѓења дати идеју и потакнути их да се сами одваже на уљепшавање дома.
'Од зида до зида' дотакнут ќе и актуалне теме попут легализације, тржишта некретнина и потицајне станоградње.
У својим темама екипа емисије ќе упознавати гледатеља са стиловима уреѓења, а представљат ќе знамените граѓевине у архитектонском смислу.
Недјељом на Новој ТВ гледатељи ќе уживати и у причама из домова познатих и славних, али и оних јавности непознатих који су од својих домова направили дизајнерска ремек дјела.
За камере 'Од зида до зида' архитекти и дизајнери дават ќе корисне савјете попут савјета како одабрати протупровална врата, што је то пасивна куќа и како направити добру изолацију у куќи. Гледатељи ќе сазнати све о врстама гријања и расвјете те како и с којим биљем уредити балкон или терасу.
Емисија доноси и прилоге о томе што је потребно за градњу базена и што у простору могу направити столари, керамичари, као и тему о томе што је то фенг схуи уреѓење.
Уз магазин 'Од зида до зида' гледатељи ќе завољети свој дом и добити инспирацију која им је можда недостајала.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.