Ова четверодијелна драма доноси нам причу супружника Роберта (Цхристопхер Еццлестон), бившега детектива, и учитељице Катy (Марсха Тхомасон) које је блиски пријатељ, инспектор Марк (Патерсон Јосепх) замолио да свој забачени хотел претворе у полицијску сигурну куќу. Сигурна куќа своје "гостопримство" најприје ќе понудити обитељи који страхује за живот након што их је брутално напао нетко тко тврди да их познаје. Тај ќе случај у Роберту побудити страхове и тјескобу који коријене вуку из застрашујуќе ноќи прије 18 мјесеци када је штитио главну свједокињу која је требала свједочити против супруга повезаног с организираним криминалом. Роберт је био рањен, а свједокињу су убили. Због оснивања сигурне куќе преиспитат ќе тај инцидент и открити мрежу лажи. Аутор и сценарист серије је Мицхаел Цромптон ("Цоде оф А Киллер", "Киднап & Рансом"), редатељ је награѓивани Марц Еванс ("Хинтерланд", "Цоллисион"), а продуцент Андреw Бенсон ("Стрике Бацк", "Мад Догс"). Извршни продуценти су Јилл Греен и Паула Цуддy.
Умировљени полицајац Роберт, којега још прогони чињеница да прије неколико година није успио спасити свједокињу, и његова супруга Катy отварају хотел у Лаке Дистрицту те га на замолбу Робертова бившег колеге Марка претварају у сигурну куќу. Први су им гости затворски чувар Давид Блацкwелл, његова супруга Али те дјеца Лоуиса и Јое који су у сигурну куќу дошли након што је малог Јоеа у лунапарку покушао отети човјек именом Мицхаел који је затим избо човјек који га је покушао спријечити. Обитељ има још једног сина, студента Сама, за којега се не зна точно гдје се налази и који баш не изгара од жеље да види своје родитеље. Страхују да ќе Мицхаел напасти њега како би се приближио обитељи. Чини се да је њихов страх утемељен.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.