poster

Погледај у сутра

Demain nous appartient (2017)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.1/10

Када снажна експлозија у марини за чамце одјекне француским градиќем Сете заувек ќе променити животе становника овог мирног места. Усред новонасталог хаоса, Клои Делкур креќе у потрагу за својим несталим сином. Да ли је био на једном од бродова који су се сударили? Да ли је био умешан у оно, што ќе полиција врло брзо, окарактерисати као убиство? Клои ќе учинити све да заштити свог сина, али њен живот ќе се у потпуности преокренути када на плажи открије тело жене, за коју се испоставља да је њена роѓена сестра коју није видела више од петнаест година.
Уз величанствене пејзаже залива Сете и врхунску глумачку екипу, свака епизода је препуна авантура, неочекиваних догаѓаја и неизвесности. Судбине ликова које се преплиц́у, често сурово, док се боре са забрајненим љубавима, породичним тајнама, супарничким клановима и полицијским питањима, сигурно ќе приковати публику за мале екране.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.