poster

Приче од којих се расте

Priče od kojih se raste

Образовен | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Хоќемо квалитет више за живот који водимо, у земљи у којој живимо. Хоќемо европске стандарде, усклаѓујемо прописе и законе. Кажемо, свесни смо себе и окружења. Разумемо и поштујемо различитост. Меѓутим, када се сусретнемо очи у очи с проблемима људи, с неке друге стране онога што је уобичајено, сусретнемо се с бројним баријерама и недореченостима.
Живимо у времену у којем нам се чини да све знамо, да знање и информације размењујемо у тренутку, али ипак често од шуме не видимо дрво, с једне обале не видимо другу. Много тога остане у измаглици, прикривено, јер се дешава неком другом. Прикључујемо се разним акцијама, којима бисмо да помогнемо, али сем што се одлучимо да пошаљемо поруку, издвојимо новац, требало би такоѓе да издвојимо време, јер среќнима нас, измеѓу осталог, чине и пријатељи. Тако не говоримо о дијагнозама, веќ о људима.
Серијал "Приче од којих се расте" има за циљ да говори о људима и судбинама, о различитостима и могуќностима. Понекад је то прича која нема среќан крај, али се од ње заиста расте.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.