рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 4.5/10
(2 гласови)

Содржина

Током својих 59 година, Барбика је постала модна икона, али и мета за нападе феминисткиња. Уска рамена: Преиспитивање Барбике, филм који садржи тек откривене снимке и до сада невиѓен приступ раду иза кулиса на гиганту меѓу играчкама током новог испливавања на тржиште, даје нам увид у 60 година женске слике у популарној култури кроз призму ове камелеонске пластичне иконе дуге 30 центиметара. Уз разговоре с Глоријом Стајнем, Роксен Геј, Пеги Оренстајн, инсајдерима из Матела и културним историчарима, овај документарац нам кроз духовите и застрашујуќе архивске снимке и уз воајерски приступ, пружа поглед на тренутне градитеље Барбике, као и на напредак И назадак женске борбе за једнакост. Уска рамена: Преиспитивање Барбике, који је први пут приказан 2018. године, продуцирала је, написала и режирала Андреа Невинс.

Слики

Уска рамена: Преиспитивање БарбикеУска рамена: Преиспитивање БарбикеУска рамена: Преиспитивање БарбикеУска рамена: Преиспитивање БарбикеУска рамена: Преиспитивање Барбике

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.