Содржина

Све о чему је Јефф (Стеве Гуттенберг) икада сањао је уписати студиј медицине и постати успјешан лијечник. Но просјечне оцјене у Јеффовим свједоџбама далеко су од оних које се траже на најбољим америчким колеџима. Како би остварио свој сан, млади ќе се студент упутити на студиј медицине у Мексико, гдје су критерији пуно нижи. Али, тамо га чека право изненаѓење - медицинска школа коју води директор-диктатор (Алан Аркин) гдје су правила сасвим другачија од америчких. Но, то неќе спријечити Јеффа да постане успјешан студент, освоји срце своје симпатије и подучи опасног директора важној лекцији.
„Лоша медицина" је одлична, откачена комедија у којој у насловним улогама гледамо славног наредника Махонеyа из хита „Полицијска академија" и добитника Оскара Алана Аркин („Мала мисс Америке"). Прича о сну сваког студента медицине који се претвара у комичну ноќну мору насмијат ќе вас до суза те подучити које су вриједности у животу стварно најважније. Или се, барем у неким ситуацијама и на неким мјестима, чине најважнијима.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.