рејтинг: 4.7/10

Содржина

Сутра није само нови дан. Сутра је цијело ново вријеме. У седамдесетим годинама прошлог стољеќа Ларрy Мацкеy (Цорбин Бернсен) на све се начине труди своме сину осигурати што бољу будуќност, али ни не слути како ќе се та будуќност појавити много брже него што је очекивао.
Наиме, Ларрy се случајно наѓе на путу временских бандита из новог тисуќљеќа те бива пребачен у будуќност. Тамо дознаје како је његов син постао један од водеќих убојица друштва у којем владају искључиво криминалне банде, па се под сваку цијену жели вратити натраг у своје вријеме, и исправити ствари док још није касно. Оригиналан и занимљив спој знанствене фантастике, трилера и обитељске драме, "Помак времена" редатеља и сценариста Доуга Цампбелла показује нам како се лимитиран буџет не мора негативно одразити на квалитативни резултат филма, ако је идеја иза њега довољно добра. Готово из свакога кадра види се како је Цампбелл велики филмофил, спреман својим узорима почаст одати без бесрамнога копирања, па ќе управо таквима, филмофилима и љубитељима нискобуџетних наслова, "Помак времена" пружити највише ужитка.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.