poster

If I Were a Rich Man

AH! SI J'ÉTAIS RICHE (2002)

Комедија | Франција
Режисер: Gérard Bitton, Michel Munz

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.9/10

Содржина

Алдо Боннард (Ј.-П. Дарроуссин) запослен је у продаваоници препарата за косу. Осим пословних и финанцијских, муче га и приватни проблеми - веќ се дуље вријеме не слаже са супругом и преговара с њом о разводу, а ускоро сазна да га вара с његовим шефом. Меѓутим, једнога дана освоји на лутрији 10 милијуна еура. Новопечени милијунаш одлучи не одати супрузи да је освојио згодитак, веќ то оставља за дан развода...

Да сам богат! други је од два филма француског двојца Гéрарда Биттона и Мицхела Мунза који су заједно потписали много више сценарија, меѓу осталим и за велики француски успјех Ла вéритé си је менс! "Да сам богат!" користи веќ познату причу о просјечном човјеку оптереќеном проблемима који преко ноќи постане богаташ и не зна како се носити, и како то објавити својој околини. У тој улози изврсно се снашао познати француски глумац Јеан-Пиерре Дарроуссин (Ле гоûт дес аутрес), а у улози његове незадовољне супруге француско-талијанска глумица Валериа Бруни Тедесцхи (Ау цоеур ду менсонге Ц. Цхаброла). Забавности филма придоносе и бројни духовити споредни ликови.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.