poster

Кратки спојеви

Kratki stiki (2006)

Драма | Словенија
Режисер: Janez Lapajne

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 7.5/10
(6 гласови)

Содржина

Возач аутобуса на посљедњој станици наѓе кутију с новороѓенчетом које задржи и однесе дома. Отац долази по сина к бившој супрузи како би викенд провели заједно. Лијепа се докторица зближава са згодним мушкарцем који је тетраплегичар. Млади пар Нежа и Лудвик очекују бебу. Бескуќница сатима лута улицама.

"Кратки стики" је енсембле драма словенског казалишног, радијског, телевизијског и филмског редатеља Јанеза Лапајне. Неколико различитих судбина испреплест ќе се у животном кругу те ќе догаѓаји мијењати своју суштину овисно од кута проматрања (антагониста). Потпуно различити људи, различитих занимања и интереса, возач аутобуса, докторица, преводитељ, скитница раштркани сваки у свом свијету отуѓености и изолираности имат ќе своју пројекцију доживљенога. У главној улози имамо прилике гледати популарну словенску глумицу Тјашу Железник која у овом филму тумачи чак три улоге.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.