рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(4 гласови)

Содржина

Имао је идиличан брак све док није упознао њега. Успјешни млади доктор из Лос Ангелеса, Зацх (Мицхаел Онткеан) и његова жена Цлаире (Кате Јацксон), цијењена телевизијска продуцентица, доживе брачни бродолом када он схвати да га привлаче мушкарци. Пар је живио безбрижно, били су сигурни у своју брачну среќу и љубав све док Барт (Харрy Хамлин) не ушета у Зацхов уред и проузрочи потрес емоција код младог доктора. Зацх отказује вечеру са женом како би се могао видјети с Бартом, али осјеќа грижњу савјести што таји и лаже својој жени коју воли и поштује. И док Зацх постаје све тајновитији и одсутнији од куќе, Цлаир посумња да је вара с другом женом.

Испред свог времена, „Водеќи љубав“ је одлична мелодрама која је у то вријеме актуализирала контроверзну тему истосполне љубави. Редатељ Артхур Миллер те сценаристи А. Сцотт Берг и Баррy Сандлер не уздижу нити осуѓују истосполне односе, веќ се првенство концентрирају на ликове и њихове моралне и љубавне двојбе те особне драме коју распад везе узрокује. Љубавни трокут чине глумци чија вам имена можда много не значе, но Мицхаел Онткеан, Харрy Хамлин и Кате Јацксон одрадили су изврстан посао.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.