poster

Човек Делфин

Jacques Mayol - L'homme dauphin (2017)

Документарец | Грција, Франција, Канада, Јапонија, Италија, Швајцарија, Шведска
Режисер: Lefteris Charitos

рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 2/10

Содржина

Човек делфин је документарац о Жаку Мајолу, једном од пионира у сада веќ популарном спорту - роњењу на дах. (Долпхин Ман, 2017)
"Гениј роњења", његов спектакуларан и узбудљив живот и границе које је померао, инспирисао је и Лик Бесона да сними филм Велико плаветнило, који је својевремено оборио све границе гледаности и постао један од култних филмова у коме су брилијантне улоге остварили Жан-Марк Бар, Жан Рено и Розана Аркет.
Уз нарацију Жан-Марк Бара, глумца који је успешно портретисао Мајола у Великом плаветнилу, филм Човек делфин проткан је ретком филмском архивом од 50-их па надаље, уз запањујуќу савремену подводну фотографију. Портрет човека који је досегао границе људског тела и ума приказан је кроз приче, разговоре и дружења од Медитерана до Јапана, од Индије до Бахама, са његовом децом Доти и Жан Жаком, као и светским шампионима у роњењу на дах Вилијамом Трубриџом, Меган Хини-Гриер и Умбертом Пелизаријем....

Слики

Човек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек ДелфинЧовек Делфин

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.