Ulrich Matthes

actor

Ditëlindje: 1959

Aktor:

 1. ...
  Self
 2. ...
  TV-Showmaster
 3. ...
  Alexander 'Sascha' Bacher
 4. ...
  Rene
 5. ...
  Joseph Goebbels
 6. ...
  Abbé Henri Kremer
 7. ...
  Dr. Leonhard
 8. ...
  Ernst Jünger
 9. ...
  Ben Kästner
 10. ...
  Apa
 11. ...
  Hartmut Kummer
 12. 12. Sarah Kohr (2014), seriale
  ...
  Artem Lasarew
 13. 13. Exiled (2016), Film
  ...
  Ulrihs
 14. ...
  Bruno / hitman
 15. ...
  Herausgeber
 16. ...
  Kardinal Borgia
 17. 17. Gift (2017), Film
  ...
  Matteo Kälin
 18. 18. Krieg (2017), Film
  ...
  Arnold
 19. 19. The Puppeteers (2017), seriale
  ...
  Kardinal Borgia
 20. ...
  Lorenz Schwaninger
 21. ...
  Bischof Thiel
 22. 22. Freunde (2021), Film
  ...
  Malte Klingsor
 23. ...
  Herr Lange
 24. ...
  Adolf Hitler
 25. ...
  Roland
 26. ...
  Albert Gottwald
 27. 27. 2 Freunde (2023), Film
  ...
  Malte Klingsor

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.