Imogen Kogge

actor

Ditëlindje: 1957

Aktor:

 1. ...
  Rita
 2. ...
  Polizisti
 3. ...
  Doris Grothe
 4. 4. Barefoot (2005), Film
  ...
  Dr. Blöchinger
 5. ...
  Hannelore Walzer
 6. 6. Requiem (2006), Film
  ...
  Marianne Klingler
 7. ...
  Dr. Ulrike Katzner
 8. ...
  Rose Vesper - Mutter
 9. 9. Dreileben (2011), seriale
  ...
  Carola Kreil
 10. ...
  Frau Kaminer
 11. ...
  Sabine Klose
 12. 12. Feniksi (2014), Film
  ...
  Elisabeth
 13. ...
  Zsuzsanna
 14. ...
  Direktorin Schmelcher
 15. ...
  Frau Busch
 16. ...
  Mrs. Blok
 17. ...
  Hilde Wolf
 18. ...
  Gerda Rapp
 19. ...
  Tante Vera
 20. ...
  Agnes Harms
 21. 21. Merkel (2020), Film
  ...
  Angela Merkel
 22. ...
  Henriette
 23. ...
  Brigitte
 24. ...
  Elisabeth
 25. 25. Muttertag (2022), seriale
  ...
  Rita Reifenrath
 26. ...
  Angelika Schneider

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.