Johnny Knoxville

Ditëlindje: 1971

Aktor:

 1. 1. Jackass (2000), seriale
  ...
  Self
 2. ...
  Dick Rasmusson
 3. 3. Jackass (2002), Film
  ...
  Self
 4. ...
  Scrad / Charlie
 5. ...
  Eddie Leadbetter
 6. ...
  Vinnie Fish
 7. ...
  Phil Kaufman
 8. ...
  Ray Templeton
 9. ...
  Ray Ray
 10. ...
  Steve Barker
 11. ...
  Luke Duke
 12. ...
  Daltry Calhoun
 13. 13. Jackass 2 (2006), Film
  ...
  Self
 14. ...
  Himself
 15. 15. Jackass 3 (2010), Film
  ...
  Himself
 16. ...
  Troy Coangelo
 17. ...
  Himself
 18. ...
  Kirk
 19. ...
  Self
 20. ...
  Tommy Balls
 21. 21. Loiter Squad (2012), seriale
 22. ...
  Lewis Dinkum
 23. ...
  Irving Zisman
 24. ...
  Irving Zisman
 25. 25. Ispred kamere (2015), seriale
  ...
  Self
 26. 26. Hot Ones (2015), seriale
  ...
  Self - Guest
 27. ...
  Connor Watts
 28. ...
  Sonny
 29. ...
  Ed
 30. ...
  D.C.
 31. ...
  Father Gary
 32. 32. Rosy (2018), Film
  ...
  C.J.
 33. ...
  Self
 34. ...
  John Henry Butler
 35. ...
  Cash
 36. ...
  Michael Green
 37. ...
  Ted Wick
 38. ...
  C.J.
 39. ...
  Self
 40. ...
  Self
 41. ...
  Self
 42. ...
  Self / Irving Zisman
 43. 44. Reboot (2022), seriale
 44. ...
  Rasputin

Skenaristi:

 1. 1. Jackass (2000), seriale
  ...
  (concepts by)
 2. 2. Jackass (2002), Film
  ...
  (concepts by)
 3. ...
  (television series
 4. ...
  (story by)
 5. ...
  (screenplay)
 6. ...
  (story by)

Regjisori:

 1. 1. Jackass (2002), Film
 2. ...
  executive producer
 3. ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  Leonardo

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.