Nancy Cartwright

Ditëlindje: 1957

Aktor:

 1. 1. The Jetsons (1962), seriale
  ...
  Asteroid Cogswell
 2. 2. Snorks (1984), seriale
  ...
  Daffney Gilphin
 3. ...
  Kathleen
 4. ...
  Woody
 5. 5. Goof Troop (1992), seriale
 6. 6. Bonkers (1993), seriale
  ...
  Fawn Deer
 7. 7. Animaniakët (1993), seriale
  ...
  Mindy
 8. ...
  Terry
 9. 11. Godzilla (1998), Film
  ...
  Caiman's Secretary
 10. ...
  Rudy Mookich
 11. 13. Mike, Lu & Og (1999), seriale
 12. 14. Kim Posibëll (2002), seriale
  ...
  Rufus
 13. 15. Lilo & Stitch (2003), seriale
  ...
  Phantasmo: Experiment 375
 14. 17. 7 xhuxhat (2014), seriale
  ...
  Goldilocks
 15. ...
  Cosima
 16. 19. Rugrats (2021), seriale
  ...
  Chuckie
 17. ...
  Bart Simpson / Mickey Mouse (voice)

Skenaristi:

Regjisori:

 1. ...
  executive producer
 2. 3. Borrego (2022), Film

Zeri:

 1. ...
  Arabian Prince
 2. ...
  Dipped Shoe
 3. ...
  Bright Eyes
 4. ...
  Additional Voices
 5. ...
  Page
 6. ...
  Bart Simpson
 7. 7. Rugrats (1991), seriale
  ...
  Chuckie Finster
 8. ...
  Pumbaa Jr. (The Alligator)
 9. ...
  Dana
 10. ...
  Wolf Pup / Doe / Macaw / Skunk / Chimp
 11. ...
  Mindy
 12. ...
  Chuckie Finster
 13. ...
  Rufus
 14. ...
  Rufus
 15. ...
  Shortstuff / Phantasmo
 16. ...
  Chuckie Finster
 17. ...
  Bart Simpson / Maggie Simpson / Ralph Wiggum / Nel
 18. 18. Super pilotët (2017), seriale
  ...
  Snow Geese
 19. ...
  Rufus
 20. ...
  Bart Simpson
 21. ...
  Bart Simpson
 22. ...
  Bart Simpson / Mickey Mouse
 23. ...
  Bart Simpson

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.