Daniel Attias

actor

Regjia:

 1. 8. The Practice (1997), Seriale
 2. 10. The Sopranos (1999), Seriale
 3. 11. Alias (2001), Seriale
 4. 12. Six Feet Under (2001), Seriale
 5. 13. C.S.I: Miami (2002), Seriale
 6. 14. Boston Legal (2004), Seriale
 7. 15. Deadwood (2004), Seriale
 8. 16. Dr. House (2004), Seriale
 9. 17. Lost (2004), Seriale
 10. 18. Always Sunny (2005), Seriale
 11. 19. Heroes (2006), Seriale
 12. 20. Big Love (2006), Seriale
 13. 21. F.N.L. (2006), Seriale
 14. 22. Damages (2007), Seriale
 15. 23. Gjak i Paster (2008), Seriale
 16. 24. Three Rivers (2009), Seriale
 17. 25. New Girl (2011), Seriale
 18. 26. The Killing (2011), Seriale
 19. 27. Homeland (2011), Seriale
 20. 28. Ray Donovan (2013), Seriale
 21. 29. Crossbones (2014), Seriale
 22. 30. Extant (2014), Seriale
 23. 31. Manhattan (2014), Seriale
 24. 32. Battle Creek (2015), Seriale
 25. 33. Chance (2016), Seriale
 26. 34. Snowfall (2017), Seriale
 27. 35. Get Shorty (2017), Seriale
 28. 36. Castle Rock (2018), Seriale
 29. 37. The Boys (2019), Seriale

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.