Manuel Rubey

actor

Ditëlindje: 1979

Aktor:

 1. ...
  Falco
 2. ...
  Rene Sackbauer
 3. 3. literaTOUR (2008), seriale
 4. ...
  Snoopy
 5. 5. Fast Forward (2009), seriale
  ...
  Alexander Berkowitsch
 6. ...
  Rene Sackbauer
 7. ...
  Kuno
 8. ...
  Winkler
 9. 10. Aufschneider (2010), seriale
  ...
  Winkler
 10. ...
  Philip
 11. ...
  Mono
 12. 14. Borxhiat (2011), seriale
  ...
  Giovanni Sforza
 13. ...
  Tobias
 14. 16. Braunschlag (2012), seriale
  ...
  Banyardi
 15. ...
  Christoph Berkovic
 16. ...
  Manuel
 17. ...
  Josef Wolf
 18. 20. Bösterreich (2014), seriale
  ...
  Ferdinand Kanibal
 19. ...
  Harro
 20. 22. The Team (2015), seriale
  ...
  Tebos Meyer
 21. ...
  Chris
 22. 24. Tomcat (2016), Film
  ...
  Vladimir
 23. ...
  Martin Merana
 24. ...
  Jarek
 25. ...
  Gernot
 26. ...
  Josef
 27. ...
  Martin Merana
 28. ...
  Konrad Ziegler
 29. ...
  Jakob
 30. ...
  Mark Liebold
 31. ...
  Konrad Wagner
 32. ...
  Wolfgang Amadeus Mozart
 33. ...
  Nils Konradi
 34. 36. Annie (2020), seriale
  ...
  Nils Konradi
 35. ...
  Arthur
 36. ...
  Martin Merana
 37. ...
  Johannes Bachmann
 38. 40. The Curse (2022), Film
  ...
  Benjamin Ludwig
 39. 41. Korseja (2022), Film
  ...
  Ludwig II, King of Bavaria
 40. ...
  Nils Konradi
 41. ...
  Jasper Lipp
 42. ...
  Guido Waller

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.